Foto_FrederikTellerup_DSC3716.jpg
jorgenmoltubak.no logo.png

Hei,
hva vil du lære i dag?

Jeg skaper, fasiliterer og stimulerer læringsprosesser, og vil gjerne jobbe med deg.

Mitt livsmotto er å lære noe nytt hver dag, fra alle tenkelige kilder: bøker, artikler, YouTube-filmer og møter med elever og kolleger. Mitt nøkkelspørsmål er: Hva kan jeg lære av dette? Så lar jeg alt jeg har lært fra ulike kilder smelte sammen, og sender det ut i verden igjen i form av kurs, foredrag, bøker og podcaster. 

 

Livet er en læringsprosess, for meg handler det om å ta del i denne prosessen. Det å være villig til selv å lære noe nytt er en forutsetning for å kunne lære noe bort til andre.

 

Jeg jobber med enkeltpersoner, grupper, bedrifter og organisasjoner. Jeg jobber i  fysiske møter og på nett - og gjerne i en skreddersydd kombinasjon. Hvis du vil jobbe med meg, finner vi en form på samarbeidet sammen.

 

Ganske ofte hører jeg folk si at de synes jeg er veldig allsidig, fordi jeg jobber med så mye forskjellig. Jeg ser det ikke slik. Alt jeg driver med handler om det samme.

 

Det handler om å være helt tilstede i møter mellom mennesker. Det handler om de læringsprosessene vi tar del i sammen. Det handler om viljen til å lytte til andre og la seg endre av det man hører.

 

Motsetningene er der bare hvis vi tenker i kategorier. Når vi ser at alt henger sammen, henger alt sammen. Det gjelder enten det dreier seg om min hovedgeskjeft, som er undervisning, klasseledelse og skoleutvikling, eller kurs jeg holder i skriving, presentasjonsteknikk, kajakkpadling og improvisert teater.

Mine virksomheter:

Gnist skoleutvikling

Gnist skoleutvikling tilbyr et bredt spekter av tjenester til undervisninssektoren. 

Gå til nettsiden.

Livslæring AS

Livslæring AS tilbyr lederutvikling, selvutvikling og teambygging med et bredt spekter av kreative og fysiske aktiviteter som metode.

Gå til nettsiden.

JMpadling.no

JMpadling.no tilbyr privattimer og gruppetimer i kajakkpadling. Også som en del av Livslæring-tilbudet.

Gå til nettsiden.

Improvisasjon

Improvisasjon som metode er en viktig del av min kompetanse-. Jeg har skrevet boken Improvisasjon i klasserommet og driver Impro baluu.

Gå til nettsiden.