top of page

Andre oppdrag:

Improvisasjon| Workshops og forestillinger 

Improvisert teater begynte som en fritidstinteresse og har blitt en viktig del av mitt profesjonelle liv. Gjennom boken improvisasjon i klasserommet - frigjør superkraften jobber jeg med dette temaet inn mot skoleverket. Jeg er også med i de internasjonale nettverkene Applied Improvisastion Network og Applied Improvisation for Education, samt tilsvarende for Norge/Norden (linker til Facebook-grupper).

Jeg har spilt i mange forskjellige improgrupper, og videoen til venstre viser Impro Baluu, en gruppe jeg grunnla sammen med Helen Opheim i 2018. Gruppen spiller improviserte teaterforestillinger for barn (og deres voksne), på festivaler og andre eventer. Gå til Impro Baluu for mer informasjon.

kursleder etu5.jpg
Kajakk| Ledelse og pedagogikk for kajakkinstruktører

Kajakkpadling startet som en fritidsaktivitet for mange år siden, og har vokst til å bli noe jeg bruker mye tid på. Jeg holder kurs i regi av Akerselva padleklubb og Nesodden kajakklubb. 

I tillegg har jeg utviklet kurs i pedagogikk og ledelse for kajakkinstruktører. Jeg er utdannet aktivitetsleder NPF. Les mer her.

constanza.png
Annet| Har du en idé jeg kunne passe inn i?
Skuespilleren Jason Alexander sa en gang at etter Seinfeld var det nesten umulig for ham å gå på audititon, fordi alle forbant han så sterkt med karakteren George Costanza. "Jeg går rett og slett rundt og venter på å bli noen andres gode idé - at noen skal si at han fyren fra Seinfeld kunne passe inn her!", sa han. Dét er et artig perspektiv.
Har du en idé jeg kunne passe inn i? Bare spør, det kan godt hende jeg sier ja :)

Jeg liker å initiere, utvikle og gjennomføre ideer, og samarbeider gjerne med andre.
Har du en idé du vil lufte, kan du bruke kontaktskjemaet, eller kontaktinformasjonen her:
bottom of page