top of page

5 tips til undervisning på rødt nivå


Pandemien fortsetter. Digitaliseringen av undervisningen fortsetter. I det siste har jeg stadig oftere understreket at det er to forskjellige ting. At selv om de skjer samtidig, er det faktisk to vidt forskjellige ting. Hovedforskjell: Pandemien kommer til å gå over. Digitaliseringen går ikke over, men representerer den "nye normalen", slik den tidligere har gjort i mange andre sektorer; bank, reise, varehandel. Vi går ikke tilbake til fysisk bank, til reisebyråer på hjørnet eller slutter å handle varer på nett.


Jeg så noen spørre et sted: "Kan digital undervisning bli like god som fysisk undervisning?" Om noen år tror jeg vi kommer til å le av det spørsmålet, for det vil jo være omvendt: "Kan fysisk undervisning bli like god som digital?". Uansett, jeg har laget denne plakaten for å løfte fram noen av de mange mulighetene som digitalisert undervisning gir.


Husk at digitalisert undervisning ikke er synonymt med "hjemmeskole", digitalisert undervisning betyr at man kan ha undervisning hvorsomhelst. (På samme måte som "nettbank" ikke betyr at du må betale regninger hjemme, du kan like gjerne betale dem på toget eller på stranda).


Liker du tankegangen her garanterer jeg mer inspirasjon i bøkene mine. Du kan kjøpe dem, i signert form, på nettsiden min: www.gnistrende.net/shop


Hvis du vil skrive ut plakaten, ligger den som PDF her.

5 tips til undervisning på Rødt nivå
.pdf
Last ned PDF • 9.37MB

Liker du tankegangen her garanterer jeg mer inspirasjon i bøkene mine. Du kan kjøpe dem, i signert form, på nettsiden min: www.gnistrend.net/shop

Comments


Vil du ha varsel om nye blogginnlegg?

Følg FB-siden JorgenMoltubak.no

bottom of page