top of page

Skriftlig og muntlig formidling:

skriving_edited.jpg
Å lese og å skrive er to sider av samme sak. For meg er det inspirerende å få jobbe med andres bokprosjekter som konsulent!
Tekstrespons| Manushjelp.no

Jeg har gitt respons på tekster ukentlig siden 2002! Da etablerte jeg Norges litteraturskole AS, som senere ble til Eratu-litteraturskolen AS. På disse årene har jeg jobbet med de fleste sjangere, og hatt både uerfarne og erfarne forfattere, og mange forlag, som kunder. De siste årene har tekstkonsulenttjenesten vært presentert under navnet Manushjelp.no. Les mer.

Foto_FrederikTellerup_DSC9707.jpg
Å snakke foran en forsamling er det mange frykter mest av alt. Når jeg underviser i presentasjonsteknikk handler det om frykthåndtering - og å jobbe med et positivt selvbilde og skape indre ro. Ikke minst styrke troen på at din stemme er verdt å lytte til!
1:1| Presentasjonsteknikk​

Jeg trener elever og lærere i presentasjonsteknikk gjennom kursformatet "Trygg foran klassen". Dette er en type veiledning jeg også tilbyr individuelt, enten det dreier seg om å redusere stress og prestasjonsangst, eller om du er en erfaren foredragsholder som ønsker å ta presentasjonsteknikken til et nytt nivå.

Dersom du skal holde en tale eller et foredrag, kan veiledning i presentasjonsteknikk bestilles sammen med manushjelp. Jeg hjelper deg hele veien fra skriving av manus til øving på framføring.

debattledelse.jpg
Panelsamtale om ungdomslitteratur i regi av Foreningen Les! / Prosa høsten 2019. F.v.: Sophie Elise Isachsen, Guri Fjeldberg, Erik Møller Solheim
Møte| Konferansier - debattledelse

Jeg er erfaren som debattleder / møteleder / konferansier / intervjuer. Jeg er gjerne med på å utforme innhold i arrangementet, som å foreslå paneldeltakere og formulere vinklinger. Jeg behersker både det akademiske formatet, live podcast og mer underholdende stiler (edutainment). Ta kontakt for tilbud.

Jeg synes det er spennende med nye oppdrag, og jobber med alt som har med kommunikasjon og møter mellom mennesker å gjøre.
Vil du bruke meg til noe, kan du sende noen ord på kontaktskjemaet, eller bruke informasjonen her:
bottom of page