top of page

Internasjonal inspirasjon for lærere

I løpet av de neste ukene er jeg involvert i flere inspirerende prosjekter, som DU er invitert til å delta i:


Torsdag 24. februar kl. 19.00 norsk tid sparker vi i gang årets sesong av AINx Watch Party. AIN står for Applied Improvisation Network, og formatet "watch party" ble utviklet under den første nedstengningen. Det går ut på at vi tar for oss taler fra tidligere fysiske konferanser, ser dem sammen via skjermdeling i Zoom og deretter diskuterer temaet i plenum og breakoutrooms. Ofte er taleren med, og kan svare på spørsmål i tilknytning til talen. Det vil han være denne gangen, David Koff er med fra USAs vestkyst. Vi skal se talen hans "Using improv to teach emotional learning" tatt opp under den fysiske konferansen i Paris 2018. Nytt av året er at vi åpner for breakoutrooms på ulike språk. Dette fordi vi vet at noen har barrierer for å delta på engelskspråkglige arrangementer hvor man skal gjør mer enn å lytte. Altså: Huk av på at man ønsker et norskspråklig breakoutroom, så blir det det (evt. nordisk, avhengig av oppmøte).

FB-gruppe: AINx Watch Party

FB-event: Direkte link eventet. (Om du ikke er på Facebook: Ta kontakt med meg for å få Zoom-link).


Hvis du vil se talen på forhånd, ligger den på YouTube:Lørdag 26.03.22 kl. 09.00-14.30: Global AIFA-conference

Med utgangspunkt i den Japan-baserte organisasjonen Applied Improvisation Facilitator Academia, AIFA, og i samarbeid med partnere i Japan og Storbrittannia, arrangerer vi en én dags konferanse for nysgjerrige lærere over hele jorden. Den foregår digitalt på Zoom og er gratis. Gå direkte til påmeldingssiden, eller les mer på konferansens nettside:

(Også her kommer vi til å lage språkspesifikke breakoutrooms avhengig av ønsker fra de som møter opp. Garanterer ikke norsk rom, men nordisk skal vi få til:) )コメント


Vil du ha varsel om nye blogginnlegg?

Følg FB-siden JorgenMoltubak.no

bottom of page